HU
Fitpoint logo
powercardiorelaxbeauty
Fitpoint Beauty
beauty

Nu i-am uitat nici pe cei care doresc o schimbare de look. Indiferent dacă te pregătești pentru un eveniment special și dorești o coafură de ocazie sau ți-ar plăcea o tunsoare cu care să fi în ton cu noile tendințe, specialistul nostru în hairstyling îți stă la dispoziție cu sugestii și recomandări astfel încât coafurile alese să te avantajeze și tu să arăți fantastic.

O coafură nouă trebuie completată cu o manichiură sofisticată. Manichiura este un detaliu care nu trebuie neglijat, această oferă o imagine asupra personalității tale. Unghiile trebuie să fie îngrijite și să aibă un aspect plăcut. Dacă vreii o manichiură impecabilă și de durată specialista noastră în manichiură îți sare în ajutor cu numeroase variante și soluții care îți vor da mai multă încredere în tine și mai mult respect din partea celor din jur.

Pentru ca imaginea să fie completă nu trebuie să uităm nici de tenul tău. Colega noastră specialistă în domeniu, folosind cosmetice adecvate tenului tău, te va alinta cu tratamente faciale, care îți vor curăța și proteja tenul într-un mod corespunzător, ca tu să ai o piele catifelată, fină și seducătoare. Dacă nu ești mulțumită de culoarea mai deschisă a tenului tău, sau vrei o piele ciocolatie care să atragă privirile celor din jur, îți punem la dispoziție ședințe de solar, unde te poți bronza și să obții culoarea dorită pielii tale.

centru de înfrumusețare
Centru de înfrumusețare
Orar conform programării
contact
Fitpoint cím
Str. Márton Áron Nr. 5
535500 Gheorgheni
România
Fitpoint telefonszám
0366 401 650
Fitpoint e-mail
Fitpoint web
www.fitpoint.ro
powercardiorelaxbeauty
programeechipa noastrăcontact