HU
Fitpoint logo
powercardiorelaxbeauty
Fitpoint Relax
relax

Dacă ți-ai terminat antrenamentul și vrei să te relaxezi, sau ai nevoie de odihnă și vrei să scapi de stresul cotidian masajele noastre de relaxare o să fie pe placul tău.

Dacă ai mai avut parte de experiențe de acest gen, atunci nu este un secret efectul benefic al masajului asupra corpului tău. Dacă ești la prima încercare, îți promitem că o să fie o senzație de neuitat. Merită încercat!

Masajul are nenumărate efecte pozitive atât la nivel psihic cât și fizic. Este una dintre metodele cele mai străvechi de prevenire și vindecare a bolilor.

Masajul reduce stresul, diminuează anxietatea, îmbunătățește circulația sanguină, întărește sistemul imunitar, ajută la combaterea celulitei și contribuie la reducerea durerilor de spate, de cap, ale articulațiilor.

Cu o bază largă de cunoștințe în domeniu, specialistul nostru în masaj îți stă la dispoziție cu diferite tehnici de la masajul suedez până la masajul de relaxare. Încearcă și tu, nu vei regreta!

O altă metodă eficientă de relaxare și revigorare este sauna. Această terapie alternativă ajută la relaxarea mușchilor, curăță pielea, elimină toxinele, normalizează tensiunea, ajută la întărirea sistemului imunitar. Poți să alegi după placul tău între o saună fierbinte sau infrasaună.

masaj de relaxare
sauna, solar
Masaj de relaxare
luni-vineri:6:00 - 21:00
sâmbătă:8:00 - 17:00
duminică:închis
contact
Fitpoint cím
Str. Márton Áron Nr. 5
535500 Gheorgheni
România
Fitpoint telefonszám
0366 401 650
Fitpoint e-mail
Fitpoint web
www.fitpoint.ro
powercardiorelaxbeauty
programeechipa noastrăcontact